Interior design

A play of volumes and colours for a sophisticated residence

This spacious and well-lit apartment in the city centre has been totally renovated to adjust to the needs of a young professional couple with two daughters.

The space of the day area has been totally redesigned, moving the kitchen into the heart of the apartment, directly communicating with the beautiful balcony.
This way the outdoor space has become the natural continuation of indoor spaces.

A play of volumes and coloured surfaces, creating an effect of sophisticated cheerfulness, characterises the entire apartment.
The kitchen has been planned as a lower coloured inset, closed by glass on the top.
An inclined wall, decorated with playful wallpaper, leads into the day room.

A second living room has been created in a more secluded area.

Project by studio Servalli Sironi